Judith als spreker

Iedere verandering vraagt allereerst om een verandering van mindset

De wereld verandert rap, het lijkt soms wel een sneltrein. De kunst is dat we flexibel leren meebewegen met de veranderingen die er zijn. Allereerst qua mindset en daarna qua gedrag. Het begint met anders leren kijken.

Ik rek graag als spreker de huidige mindset op, maak de flexibiliteit van de geest groter en steek een ieders intrinsieke motivatie aan met aanstekelijk enthousiasme!

Gegarandeerd dat mensen naar buiten lopen en aan de slag willen! Tijd voor ACTIE!

thema’s

Verandering, persoonlijk leiderschap, samenwerking, vertrouwen, eigenaarschap, motivatie, zichtbaarheid, kloppende keuzes maken, flexibiliteit & openheid. Dit zijn de thema’s, waar ik mijn sporen in heb verdiend, zowel als professional als persoonlijk. Al bijna 25 jaar ben ik actief bezig met (ver)binden & boeien.

Om het praktisch te maken, heb ik een aantal lezingen ‘voorgekookt’ voor je. Dat maakt het makkelijker kiezen. Natuurlijk maak ik altijd een verhaal op maat, ik geef nooit twee keer dezelfde lezing. Ik blijf graag in connectie, met mezelf én mijn publiek.

 

VAN HOKJES NAAR PUZZELSTUKJES

Hoe krijg je mensen AAN?

voor organisaties & onderwijs-instellingen die aanwezig talent willen benutten en samenwerking  willen verbeteren. Leer hoe je mensen AANsteekt van binnenuit!

 

Z

KIES EN ZE KIEZEN JOU

Word superaantrekkelijk

voor ondernemers en werkzoekenden die willen leren keuzes te maken die geconnect zijn, met als effect: passend werk & voldoening. Superaantrekkelijk!

VAN DENKEN NAAR WETEN

Durf te vertrouwen

voor iedereen die inziet dat je natuurlijke staat vol vertrouwen, ontspanning, liefde is. Laat je leiden door het leven, laat je leiden door je intuïtie. Eerst geloven, dan zien! 

Invite Judith Webber for a performance and you know one thing for sure: your congress/convention/session/meeting will be highly appreciated by an inspired and very enthousiastic public for many many years.

 

Willem Vreeswijk – New Financial Forum

Wil jij dat je publiek:

✔ Van binnenuit in beweging komt?

✔ Geïnspireerd naar buiten stapt?

✔ Verandering leuk gaat vinden?

✔ Uitgenodigd wordt nieuwe mogelijkheden te zien?

✔ Flexibeler van geest wordt?

Judith ontmoette ik onlangs op het HSP-congres. Ze gaf een geweldige presentatie. Wat een frisse wind op het podium, heerlijk. Judith is vernieuwend, verdiepend en zet mensen direct in beweging. En daar hou ik van!

Astrid Mast

Image-strateeg, Succes trek je aan

Judith heeft een inspirerende lezing gehouden voor ons AkzoNobel marketing & sales team. Dit heeft ze gedaan rond het thema “Van hokjes naar puzzelstukjes”. Met haar inzichten laat ze de groep inzien hoe je kunt worden gekozen om wie je bent en wat ieder individu voor waarde te bieden heeft.

Raymond de la Court

Managing Director Benelux, Akzo Nobel

Op het congres ‘Dag van de Coach’ koos ik voor een lezing van Judith. We hadden al langer LinkedIn contact en nu trof ik haar “in het echt”! Met gemak en haar open manier van presenteren zette ze meer dan 200 man in gang om met elkaar opdrachten uit te voeren die tot interessante inzichten leidden. De luchtigheid die ze inzet zorgt voor veiligheid en dat is zo mooi!

Ingrid Stoop

Eigenaar & trainer, Matrixmethode Instituut

Door de jaren heen heb ik Judith in twee rollen leren kennen, als spreker en als coach. Judith blinkt in beide uit. Ze krijgt het voor elkaar om ten alle tijden de spiegel op te houden die je nodig hebt, hoe die er ook uit ziet. Ze is een genot om mee te werken en om een drankje mee te drinken, wat wil je nog meer? Zoek je iemand om de stof te doen opwaaien, bel Judith!

Sjoerd Gerritsen

TEDX spreker, auteur, Ontwerp je leven, ontwerp je geluk

judith als aANSTEKER

Je wilt verandering

Er speelt van alles in je organisatie:

√ er is veel uitval of uitstroom, meer dan je zou willen
√ afdelingen werken als eilandjes 
√ het gesprek aangaan is uitdagend (voor waardering of een kritische noot)
√  talent binnenhalen en binnen houden is een uitdaging
√ eigenaarschap is een hot topic, het is  moeizaam om mensen betrokken te krijgen
√  werken vanuit vertrouwen is een wens, maar dat voor elkaar krijgen…

En je weet niet precies hoe je dit aan te pakken…

je hebt een kick-starter, een aansteker nodig

Het is tijd om het anders aan te pakken, geen batterij aan consultants, geen rapporten die in een la belanden.

TIJD VOOR ACTIE

Je wilt graag nieuwe energie en mensen in de JA mindset krijgen. Laat ik dat nou het allerliefste doen. Hoe? Denk aan teambuilding, inspiratie-sessies en teamcoaching op basis van ‘JA zeggen JA doen’. Ik hou van in connectie werken, dus samen maken we een plan. We bekijken de eerste stappen en gaan op pad. Al doende leren we.

In dit kader werk ik ook samen met matchingsplatform Part-up waarop werk (op taakniveau) dat gedaan moet worden en onbenut talent slim samen worden gebracht. Met als effect: meer openheid, flexibiliteit en menselijkheid in organisaties. Toekomstbestendig organiseren in de praktijk! 

Mijn stijl is liefdevol – maar niet poezelig – confronterend. Ik ga voor verbetering. De juiste man/vrouw op de juiste plek. Mensen die AAN staan. Duurzaam resultaat.

Laten we starten

It's all about connection

De toekomst: flexibel, energie-gedreven, open en menselijk. Aandacht voor het individu. Ruimte voor talent. met effect. Dat is waar we naartoe bewegen.

Ik bevind mij graag op het snijvlak van talentontwikkeling en resultaatgerichtheid. 

Mijn bouwstenen: openheid, vertrouwen, begrip & waardering.

 

Het JA zeggen JA doen programma heeft een hele open sfeer in het team gebracht en er ontstond ter plekke meer begrip naar elkaar. Er werd zelfs waardering naar elkaar uitgesproken, wat goed werd ontvangen. Het programma was daarom voor ons zeer geslaagd en een goed begin naar een nieuwe werkverdeling, die beter bij iedereen past. Ook nu nog steeds -maanden later – is de sfeer echt veranderd naar elkaar toe. Er is geen geroddel meer en niemand komt meer bij mij met klachten over een ander. Ik ben dik tevreden!

Huub Vaessen

Opleidingsmanager, ROC Leeuwenborgh

Wij hebben met het team intern advies van Gemeente Baarn een teambuilding-sessie gehad met Judith over JA zeggen JA doen. Wat in het kort neerkomt op doen waar je goed in bent en energie van krijgt. En voor de werkgever, de kracht van medewerkers op een juiste manier en optimaal benutten. Tegenover de JA’s staan natuurlijk taken die niet leuk zijn zogenaamde NEE’s. In de werkworm die we deden ontstond er gelijk een soort van marktplaats/ uitruil tussen de JA’s en NEE’s van collega’s. Erg leuk! Nu. enkele weken later zien we collega’s hier ook echt bewust mee bezig zijn. Judith & Hilko leggen hun visie helder uit in het boek ”JA zeggen JA doen”, een aanrader!

Bert Sieben

Coördinator Planning & Control, Gemeente Baarn

Het programma van Judith heeft ons team nader tot elkaar gebracht. In een andere setting dan op de werkvloer krijg je een andere kijk op elkaar. Non talenten uitspreken brengt meer begrip naar je collega’s die bepaald gedrag beter kunnen plaatsen en er daardoor beter mee kunnen omgaan… we zijn maar mensen!

Andre Webers

Docent, ROC Leeuwenborgh

Ik werk samen met

Judith Als de kern raker

Vraagt jouw leiderschapsrol van je dat je naar jezelf kijkt? Dat je wat opener wordt? Wat toegankelijker?

Wil je leren congruenter te zijn in woord & daad en daarmee een lichtend voorbeeld te zijn van het gedrag dat je graag wilt zien?

Zou het niet lekker zijn als je je boodschap helder & authentiek over kunt brengen?

Voel je dat je meer impact zou willen maken dan je nu doet? Hou je jezelf misschien toch nog wat klein?

Kun je wel een boost in zelfvertrouwen en eigen-waarde gebruiken?

Wil je leren hoe je anderen kunt motiveren en stimuleren en schuw je daarbij de confrontatie met jezelf niet?

Heb je keuzes te maken en kun je daar wel wat begeleiding bij gebruiken?

coaching

Twee thema’s

1

Je plek innemen

Het is tijd om je plek in te nemen. Durf duidelijk te zijn. Durf keuzes te maken. Durf anders te zijn. Ik leer je in coaching jezelf helder & authentiek over te brengen en keuzes te maken die bij je passen. Pak de leiding, neem je plek in. En zie de wereld om je heen meebewegen!

Op koers blijven

Het is fijn om scherp & wakker gehouden te worden als leidinggevende/CEO/ondernemer. Soms heb je een spiegel nodig om op koers te komen & blijven. Daar ben ik voor. Ik ben je schaduwmanager, je geweten, je sparringpartner, je coach. Zo kom & blijf je op koers, in connectie met jezelf en in flow!

het coach abonnement

Dit houdt in dat ik gedurende (minimaal) een half jaar met je meeloop als coach, sparringpartner, spiegel. Leer helder & authentiek naar buiten te treden. Durf keuzes te maken die goed voor jou zijn. Neem je plek in, pak je leiderschap. Vanuit connectie met jezelf. Een solide basis.

Concreet betekent dit dat ik in die tijd minimaal 6 gesprekken van ongeveer 1,5 uur met je voer, live & 1-op-1 (of via Zoom). We doen wat nodig is. Ik volg daarin mijn intuïtie en stem altijd met jou af.

Mijn stijl is liefdevol – maar niet poezelig – confronterend. Ik ga voor jouw groei. Ik deel wat ik zie, voel en hoor. Open & eerlijk. Klanten noemen me niet voor niks ‘Wakkerschudder’.

Judith heeft me in 6 gesprekken flink aan het ‘denken’ gezet over mijn focus als ondernemer. Een uitstekende gesprekspartner, die – door het gedachtengoed dat ze in haar boeken heeft neergezet – werkt vanuit een stevige basis. Ik heb inmiddels m’n profilering helemaal aan laten sluiten bij wie ik ben, mét resultaat!

Frank Garten

Ondernemer

Tijdens een van de lezingen van Judith viel ik als een blok voor haar. Ze opende op een speelse wijze mijn ogen als onderneemster. Tijdens een intensiever coachingstraject met Judith heb ik mijn missie scherp gekregen, waardoor ik ben gaan kiezen en klanten nu voor mij kiezen. Judith laat me nog dagelijks zien dat je meer kunt delen met mensen dan alleen je expertise op werkgebied en hierdoor zelf geloofwaardiger wordt als mens. She walks her talk en inspireert me om te spelen met het volume knopje van delen.

Tineke Verdoes

Eigenaar/auteur, Kindertalenten

Judith is in staat om snel en efficient tot het kernpunt van je vraag te komen. Op zeer persoonlijke wijze weet zij je proces vervolgens moeiteloos te faciliteren totdat je doelgerichter dan verwacht de essentie bereikt. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan ondernemers die hun visie en focus verder willen optimaliseren.

Emile van der Linde

Eigenaar, GOED (Gezondheid onder één dak)

Judith heeft het talent in een bijzonder korte tijd contact met je te maken en precies datgene te zeggen wat gezegd mocht worden. Ik verbaas me er telkens weer over hoe ze haar rake opmerkingen met de grootste vanzelfsprekendheid plaatst en dat op een zeer bekrachtigende en inspirerende manier kan doen. Haar eigenheid, openheid en puurheid geven mij (en ik heb zo het gevoel, jou ook 😉 ) de ruimte óók jezelf te kunnen zijn. En dat van daaruit ontwikkeling makkelijker gaat, lijkt me een open deur. Bel haar en vraag wat ze voor je kan betekenen! Dat vindt ze leuk 🙂 Enne, Judith: Dank je wel!

Peggy Smith

Interim manager onderwijs, OAB Dekkers

Jarenlang was ik op zoek naar hulp, maar heel goed duidelijk maken wat ik nou precies nodig had, kon ik niet. Ik was een pleaser, ik probeerde gesprekken naar de mond van de gesprekspartner te leiden, zodat die zich happy voelden. Vaak liep dat uit op teleurstelling. Dankzij Judith ben ik erachter gekomen dat de oplossing niet moeilijk is en allang bij jezelf ligt. Ik hoefde alleen maar te oefenen. Wat voorheen spannend was (praten voor een grote groep), is nu een bezigheid waarbij ik mezelf ben. Het zweten van spanning is nu stuiteren van adrenaline omdat het leuk is. Judith bedankt!

Erno den Breeyen

Domein Coördinator, Goudse Verzekeringen

start vandaag 
Maak connectie

Vul hier je gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je me ook mailen op judith_webber@purehuman.nl of bellen op 06-41369238

13 + 6 =